Köszöntöm Rendelésemen!


A nevem Dr. Gajdos Ágoston. Pszichiáter szakorvos vagyok Debrecenben. Tapasztalataim és tudásom különböző profilú pszichiátriai osztályokon, specializált rendszerű pszichoterápiás osztályon, járóbeteg szakellátáson illetve konzíliárusi tevékenységen keresztül szereztem. Munkám részét képezi a testi betegségek pszichiátriai vonatkozású tüneteinek értékelése és kezelése is.

Hiszek abban, hogy Önnek megértő figyelemre, hiteles magatartású segítőre van szüksége, aki elméleti és gyakorlati tapasztalatokon alapuló segítséget képes nyújtani.
Ezért rendelésemen az Ön terápiás munkáját gondos, válogatott szavakkal és tettekkel segítem.

Rendelésemen  kizárólag előjegyzés alapján fogadom 18 év feletti pácienseim. Forduljon hozzám bizalommal ha szorongást, hangulatzavart, alvászavart, személyiségbeli elakadást, viselkedészavart, testkép- és/vagy evészavart, érzékelés- és gondolkodászavart vagy a szellemi teljesítmény zavarával kapcsolatos tüneteket észlel!

Engedje meg, hogy élete gondjai és nehézségei közepette támogatást nyújtsak Önnek! Legyen szó terápiás javaslat kérésérõl, pszichés tünetek értelmezésérõl, vagy kapcsolati konfliktushelyzetről, segítem Önt!

Várom jelentkezését a "Kapcsolat" opcióban megadott elérhetőségek valamelyikén.
 

Tisztelettel,

gondosszavak-alairas

20210307IMG_6852
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!