Egyéni pszichoterápia

IMG_20211116_115405

Rendelésemen egyéni beszélgetések sorozatán keresztül - egyéni, pszichodinamikusan orientált terápiás üléseken - segítem Önt az önismerete mélyítésében, problémái háttértényezőinek jobb megértésében, idővel akár a traumák, veszteségek feldolgozásában is.

A terápiás munka során Ön a közös értelmezés segítségével juthat egyéni belátásaihoz. A belátás teszi lehetővé, hogy összefüggéseket ismerjen fel a működésmódjára vonatkozóan.

Az egyéni terápia szóbeli vagy írásbeli terápiás szerződéssel kezdődik, melynek során megállapodom Önnel az alkalmak gyakoriságáról, az időpontokról és a terápiás célokról.

Szakmailag megfelelõen keretezett közös munkánkban az Ön lélektani fejlődése fokozatosan, a heti vagy kétheti rendszerességű beszélgetések terében bontakozik ki.

A terápia menete során folyamatos visszajelzéseket kap szakmai szempontból is előrehaladásáról és a változásban megélt tapasztalatairól.

IMG_20211116_115525

IMG_20211116_115458

Az egyéni terápiás munkában biztonságot nyújtó, gondoskodó terápiás kapcsolat kialakítására törekszem, mely tapasztalataim szerint a legjobban segíti a lelki növekedést.

Ennek érdekében terápiás kapcsolatunkban az Ön felépülését a hitelesség, az Ön feltétel nélküli elfogadása és az empátia gyakorlásával segítem.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!